Het middagprogramma is gratis en start om 15.00 uur en het offici√ęle programma duurt tot 16.30 uur.

Alle leden zijn welkom. Ook familie, vrienden en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd.

Viering eeuwfeest en start estafette door oud President Rotary International

Het middenterrein van het Olympisch Stadion is ingericht als Rotaryfestival. Onder het genot van een hapje en drankje (zelf betalen!) wordt gevierd dat Rotary in Nederland 100 jaar bestaat. De start van de estafette door heel Nederland zal worden gedaan door Holger Knaack, President Rotary International 2020-2021.

In het Olympisch stadion zullen verschillende interactieve happenings plaatsvinden.

Er is parkeergelegenheid in de garage bij het Olympisch Stadion, maar neem bij voorkeur het openbaar vervoer.

Als je ook wilt registreren voor het avondprogramma en je wilt omkleden voor dit feestelijk avondprogramma dan zijn er kleedkamers beschikbaar in het Olympisch Stadion.

Er is veel te zien en te doen

Er is een DJ, er staan foodtrucks en inspiratiestands met o.a. de 100 jaar Rotarypuzzel waarvan de opbrengst gaat naar het speciaal aan te leggen 100 jaar Rotarybos. Alle 7 focusgebieden van Rotary worden door de 7 districten in Nederland op verrassende manier in beeld gebracht.

Dit zal een voorproefje zijn van hoe tijdens de estafette het betreffende focusgebied in elk district aandacht zal krijgen om Rotary op een eigentijdse manier in beeld te brengen en om aan fundraising te doen. Meer informatie kun je vinden op: www.rotary100jaar.nl

Neem je clubvaantje mee

De clubvaantjes of als je die niet hebt de clubbanners, horen bij het vieren van het eeuwfeest in het Olympisch Stadion. Het zal een historisch moment zijn als de voorzitter/vertegenwoordiger van iedere club in het defilé meeloopt en er een fotomoment komt. De clubvoorzitters hebben hier een aparte email over gehad.